Waarneming

Ik heb lang nagedacht over de werkwijze in mijn praktijk en ik ben tot de conclusie gekomen dat samenwerken met een vaste collega het fijnst is wat er is.

Omdat Elvira in oktober een baby verwacht, willen we u alvast kennis laten maken met onze waarneemster Claudia. Zij zal vanaf mei 2019 meedraaien in de praktijk en vanaf augustus de vakantie en het verlof vervangen.

We gaan samen met u kijken naar wat uw wensen zijn. Streven naar één van ons beide tijdens de hele zwangerschap en dan ook één van ons, met de hoop je eigen verloskundige, bij de bevalling. Of misschien in de zwangerschap afwisselend ons allebei. Uw wens is ons doel. Onze visie blijft kleinschalige zorg en persoonlijke begeleiding.

Wanneer wij het niet samen kunnen redden, omdat er bijvoorbeeld 3 dames tegelijk gaan bevallen hebben we nog altijd ons netwerk van collega's. Samen met Geboortezorg bijeen hebben we een hecht team van samenwerkende verloskundigen. We steunen elkaar en vallen voor elkaar in bij afwezigheid of "dubbel"staan.

Verloskundigenpraktijk Pia

Bezoekadres

Groningerstraatweg 354
8924 JH Leeuwarden
058-7370149

E-mail sturen

Dienstdoende verloskundige

06-28818912

KNOV
Website bijgewerkt op:
29 januari 2019