Over ons

Wij zijn Pia en Elvira en samen werken wij als verloskundigen in de praktijk.

Wij hebben beide een passie voor de verloskunde! In onze praktijk zijn wij vooral gericht op persoonlijke zorg. Wij willen jullie zo goed mogelijk leren kennen, om de zorg goed af te stemmen op jullie wensen. Wij hebben er daarom bewust voor gekozen om met z’n twee├źn te werken. Twee vaste gezichten tijdens jullie gehele zwangerschap. Een uniek concept in de regio Leeuwarden. Wij zijn beide BIG-geregistreerd en aangesloten bij het kwaliteitsregister van de KNOV.

Wij bieden:

  • Twee vaste verloskundigen
  • Ruime tijd voor consulten
  • 24/7 bereikbaar via e-mail, telefoon en WhatsApp
  • Echo’s door een zeer ervaren echoscopiste (zowel pret als medisch noodzakelijk)
  • Verloskundige zorg met up-to-date kennis door regelmatige bijscholingen
Pia
Mijn naam is Pia Prins, ik ben geboren en opgegroeid in Leeuwarden. Na de middelbare school ben ik naar Groningen verhuisd om de verloskunde opleiding te volgen. Na mijn studie heb ik in verschillende praktijken gewerkt en in 2014 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Het vak van verloskundige is voor mij altijd een mooi beroep geweest en het krijgen van een baby is een gebeurtenis waarbij ik jullie met hart en ziel in wil begeleiden.
Elvira
Mijn naam is Elvira Jalloh, geboren in het verre, mooie Colombia. Ik ben opgegroeid op het Friese platteland, waar ik met veel plezier heb gewoond. Met inmiddels 3 prachtige dochters ben ik een ervaring rijker. Ik voer het vak verloskunde met veel passie uit. Ik vind het een hele eer om jullie te mogen begeleiden in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in het kraambed. Het hele proces is een boeiende, emotionele reis die ik graag met jullie afleg.