Wie zijn wijWij zijn Pia en Elvira.
We stellen ons graag even aan u voor:

Mijn naam is Pia Alingh Prins, ik ben in 1980 geboren in Leeuwarden, waar ik ben opgegroeid en de middelbare school heb gedaan. Daarna ben ik naar Groningen verhuisd om daar de verloskunde opleiding te volgen. Na mijn studie heb ik in verschillende praktijken gewerkt. Eind 2013 heb ik de kans gekregen om voor mezelf te starten. Een eigen kleinschalige praktijk met veel tijd voor mijn cliënten is mijn doel.

Het vak van verloskundige is voor mij altijd een mooi beroep geweest en het krijgen van een baby is een gebeurtenis waarbij ik u met hart en ziel wil begeleiden. Ik hoop dat we dan ook samen uw wensen en gedachten vorm kunnen geven.
Vanaf januari 2018 is Elvira ook werkzaam bij mij in de praktijk.

Mijn naam is Elvira Jalloh-Hamburger, geboren in het verre, mooie Colombia. Ik ben geadopteerd door een lieve familie op het Friese platteland, waar ik met veel plezier heb gewoond. Met inmiddels 2 prachtige dochters ben ik een ervaring rijker. Ik voer het vak verloskunde met veel passie uit. Ik vind het een hele eer om u te mogen begeleiden in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in het kraambed. Het hele proces is een boeiende, emotionele reis die ik graag met u afleg!


Wij zijn BIG-geregistreerd en aangesloten bij het kwaliteitsregister van de KNOV.

Verloskundigenpraktijk Pia

Bezoekadres

Elzenstraat 7
8924 JN Leeuwarden
058-7370149

E-mail sturen

Dienstdoende verloskundige

06-28818912

KNOV
Website bijgewerkt op:
09 september 2020